مزایا و معایب روفرشی کشدار + بررسی جامع

مزایا و معایب روفرشی کشدار

محافظت از فرش‌ها به ویژه اگر از انواع فرش‌های قیمتی و دستباف باشند، مسئله‌ای بسیار مهم است و باید به آن توجه ویژه‌ای شود. این را باید بدانید که فرش‌ها همواره در معرض عواملی فرسایشی مانند گرد‌وخاک، پاخوردگی و نور خورشید قرار دارند، به‌طوری‌که نسبت به آنها بسیار آسیب‌پذیر هستند. به همین دلیل در حال حاضر انواع مختلفی از روفرشی‌ها در مدل‌ها، طرح‌ها و اندازه‌های گوناگون تولید شده‌اند تا بتوانند وظیفه محافظت از فرش‌ها را ایفا کنند. روفرشی‌های کشدار نمونه‌ای از این محصولات به حساب می‌آیند که با توجه به مشخصاتی که دارند، امروزه طرفداران بسیاری را به خود اختصاص داده‌اند. در همین راستا با ما در این صفحه همراه باشید تا در زمینه مزایا و معایب روفرشی کشدار توضیحاتی را خدمتتان ارائه نماییم.

روفرشی کشدار

با توجه به افزایش قیمت‌ها، استفاده از لوازمی که بتواند وسایل مورد نیاز منزل را از فرسایش حفظ نماید، از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل محصولاتی مانند روفرشی در مدل‌های متنوع به وجود آمده‌اند که بتوانند از فرش‌ها در برابر عوامل فرسایشی مانند نور آفتاب، رطوبت، گرد و خاک و پاخوردگی محافظت کنند.

بررسی مزایا و معایب روفرشی کشدار

در همین راستا امروزه انواع مختلفی از روفرشی‌های کشدار در ابعاد و طرح‌های مختلف، به گونه‌ای طراحی گردیده‌اند که با کمک کش‌دوزی که دور تا‌ دور آنها قرار گرفته، روی فرش فیکس شده و از آنها در برابر فرسایش محافظت می‌کنند. همچنین وجود طرح‌های قدیمی و تکراری و عدم هماهنگی با دکوراسیون مدرن امروزی، از دلایل مهم‌ تولید روفرشی‌های کشدار محسوب می‌شوند.

انواع روفرشی کشدار

روفرشی‌های مدرن کش‌دار در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف، با متریال‌های گوناگون تولید می‌شوند. بنابراین درای انواع متنوعی هستند که در ادامه به معرفی و بیان ویژگی‌های برخی از متداول‌ترین آنها می‌پردازیم.

روفرشی‌های کش‌دار ابریشمی

روفرشی‌های کش‌دار ابریشمی، محصولاتی با طرح‌های مدرن هستند که از متریال ابریشم مصنوعی با کیفیت بالا تولید می‌شوند. این نوع از روفرشی‌ها برای کسانی که به بیماری‌های آلرژیک مبتلا بوده یا فرزند کوچک دارند، گزینه مناسبی به حساب می‌آیند.

روفرشی کشدار شانل

 روفرشی‌های کش‌دار شانل از الیاف شانل یا مخمل دوخته می‌شوند و در دکوراسیون‌های مدرن می‌توان از آنها استفاده کرد. این پارچه که با ترکیبی از مخمل، نخ پنبه و اکریلیک تولید می‌شود، از ضخامت مناسبی برخوردار است. به همین دلیل مایعات را به خوبی جذب کرده و دوام و استحکام بالایی دارد.

روفرشی‌های کش‌دار کلاسیک

این نوع از روفرشی‌ها در دکوراسیون کلاسیک استفاده می‌شوند و در دوخت آنها طرح‌های لچک، ترنج، افشان و غیره به کار رفته است.

روفرشی‌های کش‌دار ترک

امروزه روفرشی کشدار ترک که دارای وزنی سبک، جنسی مقاوم، طرح‌های شاد و مدرن بوده طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده‌ است. البته توجه نمایید در کنار ویژگی‌هایی که این روفرشی‌ها دارند به عنوان ایراد آنها می‌توان به قیمت بالای روفرشی‌ها ترک اشاره نمود.

مزایای روفرشی کشدار

با توجه به این‌که روفرشی‌های کش‌دار از جدیدترین محصولاتی ‌هستند که برای پوشاندن فرش‌ها و محافظت از آنها مورد استفاده قرار می‌گیرند، شناخت مزایای آنها برای انتخاب این محصولات بسیار حائز اهمیت است. در همین راستا برای شناخت مزایای استفاده از آنها می‌توانید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

پوشش کامل فرش‌ها

روفرشی‌های کش‌دار به گونه‌ای طراحی شده‌اند که هنگام استفاده از آنها، فرش به طور کامل داخل روفرشی قرار می‌گیرد. در واقع این روفرشی‌ها به نوعی کاور فرش به حساب می‌آیند. بنابراین هنگام حرکت و راه رفتن روی آنها، سر نخورده و تکان نمی‌خورند. در نتیجه بهترین گزینه برای محافظت از فرش‌ها در برابر عوامل فرسایشی محسوب می‌شوند.

تنوع بالا در طرح و رنگ روفرشی کشدار

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های استفاده از روفرشی‌های کش‌دار، امکان تولید آنها با متریال‌های مختلف در طرح‌ها و رنگ‌های گوناگون است. این طرح‌ها می‌توانند به صورت طرح‌های سنتی، قدیمی ایرانی یا طرح‌های مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک باشد. بنابراین استفاده از چنین روفرشی‌هایی ضمن محافظت از فرش‌ها می‌تواند تغییرات بسیار گسترده‌ای در دکوراسیون منزل به وجود آورد.

تطبیق دقیق سایز روفرشی

یکی از ویژگی‌های روفرشی‌های کش‌دار این است که می‌توان آنها را در اندازه‌های مختلف سفارش داد. به عبارت دیگر روفرشی‌های قدیمی یا سنتی، ابعاد استاندارد و مشخصی دارند و برای فرش‌هایی با قالب‌های غیر استاندارد مناسب نیستند. در حالی‌که به راحتی می‌توان روفرشی‌های مدرن کشدار را در ابعاد دلخواه سفارش داد.

سهولت در نظافت

روفرشی کشدار وزن پایینی دارد و به دلیل متریالی که در دوخت آنها استفاده می‌شود، می‌توان آن را به راحتی در ماشین لباسشویی شسته و خشک کرد.

بهترین جاذب مایعات

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های روفرشی‌های جدید و مدرن کش‌دار این است که به خوبی می‌توانند آب و مایعات را به خود جذب کنند. بنابراین مانع رسیدن رطوبت به فرش شده و از ایجاد کپک و خراب شدن فرش‌ها ممانعت به عمل می‌آورند.

افزایش طول عمر فرش

با توجه به مشخصاتی که روفرشی‌های کش‌دار دارند از آنها می‌توان به عنوان یک لایه محافظتی در برابر آلودگی، پارگی، گرد‌و‌غبار، نور خورشید و غیره استفاده کرد. همین مسئله باعث افزایش عمر مفید فرش و دوام آن می‌شود.

دوام رنگ و طرح

با توجه به این‌که طرح چاپ شده بر روی روفرشی‌های کش‌دار در دمای بالا انجام می‌شود، این محصولات به هیج عنوان بعد از شست‌و‌شو دچار رنگ‌پریدگی و آبرفت نمی‌شوند.

معایب روفرشی کشدار

روفرشی‌های کش‌دار در کنار مزایایی که دارند، می‌توانند معایبی نیز داشته باشند. بر این اساس در ادامه به بیان برخی از آنها خواهیم پرداخت.

معایب روفرشی کشدار

کیفیت پایین متریال استفاده شده در تولید

روفرشی‌های کش‌دار را می‌توان با متریال‌های مختلفی مانند پلی استر، ابریشم، مخمل، نخ پنبه و غیره تولید کرد. لازم است بدانید درصورتی‌که متریال استفاده شده در تولید آنها کیفیت پایینی داشته باشد، تاثیر مستقیمی بر عملکرد و کارایی این محصولات خواهد داشت. به طور مثال با توجه به این‌که این روفرشی‌ها کاملا فرش را کاور می‌کنند، در صورتی‌که نتوانند به خوبی آب را جذب کنند، شرایط نامناسبی برای نگهداری از فرش و ایجاد کپک یا قارچ روی فرش به وجود می‌آورند. همچنین استفاده از متریال نامرغوب باعث زبری و خشن بودن روفرشی و فرسایش بالای آن نیز می‌گردد.

احتمال ایجاد آلرژی و حساسیت

در صورتی‌که روفرشی کشدار از کیفیت مناسب برخوردار نباشد، باعث بروز حساسیت پوستی، خارش و سوزش چشم در برخی از افراد می‌شود.

کاهش زیبایی محیط

استفاده از متریال‌های نامناسب در این روفرشی‌ها، ضخامت بالای آنها به دلیل کیفیت پایین دوخت، باعث می‌شود روفرشی به شکل نامرتبی روی فرش قرار بگیرد. همین مسئله ظاهر زیبای فرش در محیط را تحت شعاع قرار می‌دهد.

خطر لغزش

روفرشی‌های کشدار دارای پایه‌های لاستیکی برای ثابت نگه داشتن فرش هستند؛ درصورتی‌که این پایه‌ها از متریال نامرغوب تولید شوند در طول زمان دچار فرسایش شده و احتمال لیز خوردن فرش، افزایش پیدا می‌کند.

قیمت روفرشی کشدار

با توجه به نوع ساختار و روش عملکرد، امکان تولید در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف، همچنین استفاده از متریال‌های گوناگون در تولید، باعث می‌شود این محصولات قیمت بالاتری نسبت به روفرشی‌های سنتی داشته باشند. هرچند قابلیت‌ها، مزایا و کیفیت این محصولات در طول زمان صرفه اقتصادی بالایی را در بر خواهد داشت و قیمت بالای آنها را جبران می‌کند، ولی در نظر برخی از افراد از معایب روفرشی‌های کش‌دار به حساب می‌آید.

عدم هماهنگی با دکوراسیون

با توجه به اینکه این محصولات در رنگ‌های مختلفی تولید می‌شود، هنگامی که فرد آنها را خریداری می‌کند باید به هماهنگی آن با دکوراسیون منزل نیز توجه نماید. در غیر این‌صورت اگر فقط به زیبا بودن روفرشی دقت کند، امکان دارد عدم هماهنگی با دکوراسیون، در زیبایی ظاهری محیط اختلال به وجود آورد.

جمع‌بندی

روفرشی‌های کش‌دار محصولات کاربردی هستند که وجود آنها در هر خانه، برای محافظت از فرش‌ها ضروری است. این محصولات در طرح‌های بسیار زیبا و متنوعی تولیده می‌شوند و از این لحاظ محدودیتی ندارند. از این‌رو شناخت مزایا و معایب آنها، نکته‌ای ضروری در انتخاب آنها به حساب می‌آید. علاوه بر آن توجه به کیفیت محصول مورد نظر از الزامات انتخاب آنها محسوب می‌شود. بر این اساس خرید روفرشی کشدار از محلی مطمئن که کیفیت محصول مورد نظر را تضمین نماید از اهمیت بالایی برخوردار است. برای این منظور می‌توانید به فروشگاه اینترنتی شیک نقش مراجعه کرده و پس از مشورت با کارشناسان مجموعه برای انتخاب روفرشی مورد نیاز، محصولی مرغوب و با قیمتی مناسب را خریداری نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *